az Önkéntesség Támogatásáért

27 éve indult el az első Talentum Önkéntes-
képző.

21 éve működik a Talentum Alapítvány.

17 éve jött létre a Csongrád Megyei Önkéntes Centrum.

english

YouTube

Vakbarát nézet

Facebook

Keresés

Facebook

Társadalmi fejlesztés az

együttműködés erejével

    A tudás biztonságot, stabilitást és motivációt jelent

    Dátum: 
    Aktuális workshopok!
    Kínálatunk májusra:
     
    Szeretnél jobban kommunikálni a közösségi médiában?  Jó lenne tudni, hogy mikor, miért és hogyan érdemes az online közösségi felületeken szerepelni úgy, hogy ne idővesztességnek és feleslegesen befektetett energiának érezzük? Nos akkor Neked szól a HOGYAN LEGYÜNK JELEN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN? KELL NEKÜNK EZ  A PLUSZ FELADAT? című ingyenes workshopunk. Amiről szó lesz: online jelenlét csatornái,  weboldal, közösségi média formái és lényeges funkciói, jelenlét és aktivitás szervezetre szabva, jó gyakorlatok.
     
    HOGYAN LEHETÜNK JELEN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN? KELL NEKÜNK EZ A PLUSZ FELADAT?
    workshop regisztráció: https://forms.gle/FJxff1sWeoQzssdJA
     
     
    A civil szervezetek sokat dolgoznak céljaik megvalósításán. Nagyon fontos, hogy munkájuk eredményei ne csak megszülessenek, hanem látszódjanak is. A láthatóság egyrészt nagyobb közönséget jelent, másrészt a munkatársak hatékonyságát is növeli, hiszen több lesz a pozitív visszajelzés. Megjelenik a siker, ami visszaigazolja a sok befektetett időt és energiát.  Ha szeretnél sokkal tudatosabb és ezáltal hatékonyabb lenni a szervezeti kommunikáció tervezésében és megvalósításában, akkor Neked ajánljuk a HÍRNÉVÉPÍTÉS A NAGYOBB TÁRSADALMI HATÁSÉRT című workshopunkat. Amiről szó lesz: láthatóság, hosszú távú kommunikációs stratégia, tudatos hírnévépítés, kommunikációs terv használata a mindennapokban.
     
    HÍRNÉVÉPÍTÉS A NAGYOBB TÁRSADALMI HATÁSÉRT
    workshop regisztráció: https://forms.gle/wNVPErcj7NAc4e617
     
     

    Májusi programjaink megvalósulását a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. támogatta.

     
    Kínálatunk júniusra:
     
    A hatalomvágy nagyon mély emberi mozgatórugó, sokszor túl felületesen ítéljük meg a súlyát, szerepét, emiatt sokszor hiányzik a vezetői önismeretből, önreflexióból. Ezt a nehéz témát hogyan tudja egészségesen kezelni egy vezető és egy beosztott? Hogyan lehet a partnerséggel mindezt úgy kombinálni, hogy az mindkét fél számára előnyt jelentsen. Ha felmerült ez a kérdés a szervezetben vagy izgat a téma, akkor VEZETÉS - HATALOM - PARTNERSÉG című workshopon bővebben is megismerheted mások álláspontját.
     
    VEZETÉS - HATALOM - PARTNERSÉG 
    workshop regisztráció: https://forms.gle/oTdsbNVKJndDxCSf7
     
     

    A workshop keretében ötleteket kapunk egy pályázat megvalósításához, megkönnyítve ezzel a későbbi elszámolást és az esetleges rész- vagy záróbeszámolókat. Ha szeretnél tanulni és fejlődni ezen a területen, előismeret nem szükséges, gyere bátran PROJEKTMENEDZSMENT - CSUKAMÁJOLAJ VAGY HABOSTORTA? című workshopunkra. A workshopon szó lesz mutatókról, lebonyolítást segítő eszközökről, eredményekről és azok terjesztéséről, valamint együttműködés keretében megvalósuló pályázatokról.

     
    PROJEKTMENEDZSMENT - CSUKAMÁJOLAJ VAGY HABOSTORTA? 
    workshop regisztráció: https://forms.gle/4Ds55RQjf41pHkNr6
     
     
     

     

    X