az Önkéntesség Támogatásáért

26 éve indult el az első Talentum Önkéntes-
képző.

20 éve működik a Talentum Alapítvány.

16 éve jött létre a Csongrád Megyei Önkéntes Centrum.

english

YouTube

Vakbarát nézet

Facebook

Keresés

Facebook

Lendülettel és felelősséggel

a társadalomban

  A tudás biztonságot, stabilitást és motivációt jelent

  Dátum: 
  Aktuális workshopok!
  Kínálatunk májusra:
   
  Szeretnél jobban kommunikálni a közösségi médiában?  Jó lenne tudni, hogy mikor, miért és hogyan érdemes az online közösségi felületeken szerepelni úgy, hogy ne idővesztességnek és feleslegesen befektetett energiának érezzük? Nos akkor Neked szól a HOGYAN LEGYÜNK JELEN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN? KELL NEKÜNK EZ  A PLUSZ FELADAT? című ingyenes workshopunk. Amiről szó lesz: online jelenlét csatornái,  weboldal, közösségi média formái és lényeges funkciói, jelenlét és aktivitás szervezetre szabva, jó gyakorlatok.
   
  HOGYAN LEHETÜNK JELEN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN? KELL NEKÜNK EZ A PLUSZ FELADAT?
  workshop regisztráció: https://forms.gle/FJxff1sWeoQzssdJA
   
   
  A civil szervezetek sokat dolgoznak céljaik megvalósításán. Nagyon fontos, hogy munkájuk eredményei ne csak megszülessenek, hanem látszódjanak is. A láthatóság egyrészt nagyobb közönséget jelent, másrészt a munkatársak hatékonyságát is növeli, hiszen több lesz a pozitív visszajelzés. Megjelenik a siker, ami visszaigazolja a sok befektetett időt és energiát.  Ha szeretnél sokkal tudatosabb és ezáltal hatékonyabb lenni a szervezeti kommunikáció tervezésében és megvalósításában, akkor Neked ajánljuk a HÍRNÉVÉPÍTÉS A NAGYOBB TÁRSADALMI HATÁSÉRT című workshopunkat. Amiről szó lesz: láthatóság, hosszú távú kommunikációs stratégia, tudatos hírnévépítés, kommunikációs terv használata a mindennapokban.
   
  HÍRNÉVÉPÍTÉS A NAGYOBB TÁRSADALMI HATÁSÉRT
  workshop regisztráció: https://forms.gle/wNVPErcj7NAc4e617
   
   
   
  Kínálatunk júniusra:
   
  A hatalomvágy nagyon mély emberi mozgatórugó, sokszor túl felületesen ítéljük meg a súlyát, szerepét, emiatt sokszor hiányzik a vezetői önismeretből, önreflexióból. Ezt a nehéz témát hogyan tudja egészségesen kezelni egy vezető és egy beosztott? Hogyan lehet a partnerséggel mindezt úgy kombinálni, hogy az mindkét fél számára előnyt jelentsen. Ha felmerült ez a kérdés a szervezetben vagy izgat a téma, akkor VEZETÉS - HATALOM - PARTNERSÉG című workshopon bővebben is megismerheted mások álláspontját.
   
  VEZETÉS - HATALOM - PARTNERSÉG 
  workshop regisztráció: https://forms.gle/oTdsbNVKJndDxCSf7
   
   

  A workshop keretében ötleteket kapunk egy pályázat megvalósításához, megkönnyítve ezzel a későbbi elszámolást és az esetleges rész- vagy záróbeszámolókat. Ha szeretnél tanulni és fejlődni ezen a területen, előismeret nem szükséges, gyere bátran PROJEKTMENEDZSMENT - CSUKAMÁJOLAJ VAGY HABOSTORTA? című workshopunkra. A workshopon szó lesz mutatókról, lebonyolítást segítő eszközökről, eredményekről és azok terjesztéséről, valamint együttműködés keretében megvalósuló pályázatokról.

   
  PROJEKTMENEDZSMENT - CSUKAMÁJOLAJ VAGY HABOSTORTA? 
  workshop regisztráció: https://forms.gle/4Ds55RQjf41pHkNr6
   
   
   

   

  X