Vállalati önkéntesség

A világ sok országában már természetesnek mondható a társadalmi felelősségvállalás (CSR), ami hazánkban is egyre népszerűbb, és egyre több cég ismeri fel a benne rejlő lehetőséget. Az önkéntes programok ugyanis hozzájárulnak ahhoz, hogy egyre erősödő belső kapcsolatok alakuljanak ki a vállalat, a dolgozók és a helyi közösségek között. A vállalati önkéntes program a cég számára is haszonnal jár: csapatkohézió erősítése, a fluktuáció csökkentése, a cég iránti lojalitás érzése, a munkatársak motivációjának erősítése.

A vállalat különböző belső kezdeményezések formájában szervezi a vállalati önkéntes programot, amelyben vagy olyan tevékenységet keresnek, ami direkt eltér a mindennapi munkavégzéstől, vagy éppen ellenkezőleg, a dolgozók szaktudását ajánlja fel a cég egy-egy szervezetnek, intézménynek.

Amennyiben az Ön cége is szeretne aktívan részt venni vállalati önkéntes programokban, akkor vállaljuk, hogy közösen megtervezzük, megszervezzük az önkéntes akció megfelelő, cégre szabott formáját. Egyéni árajánlatot készítünk, amely tartalmazza a szervezés, anyagköltség, médianyilvánosság szervezésének a díját. Ezzel biztosíthatja a vállalati önkéntes akciók gördülékeny lebonyolítását, szakszerű szervezését. Elérhetőségeinken állunk rendelkezésükre. Építsük közösen a helyi társadalmat!