az Önkéntesség Támogatásáért

25 éve indult el az első Talentum Önkéntes-
képző.

19 éve működik a Talentum Alapítvány.

15 éve jött létre a Csongrád Megyei Önkéntes Centrum.

english

YouTube

Vakbarát nézet

Facebook

Keresés

Facebook

az Önkéntesség

      összeköt…

  Szektorközi együttműködések

  A szektorközi együttműködés során a civil szervezet és a cég olyan együttműködést alakít ki, ami mind a két fél számára előnyös, a másik fél hiányterületét egészíti ki, úgy, hogy közben a helyi közösség fejlesztése valósul meg. A cégek számos esetben tennének szívesen a helyi környezetért, de nem ismerik azokat a szükségleteket, amik a mindennapokban előfordulnak. A civil szervezetek a helyi igényekre reagálnak, ismerik azokat, feltárják és jellemzően nagy kapcsolati tőkével, vagy kliensi körrel rendelkeznek. Az intézmények, mint kórházak, óvodák, hajléktalan szállók, vakok intézete, stb., számos infrastrukturális, szervezési, humánerőforrás hiánnyal küzdenek, míg a cégek sok esetben szívesen adományoznák el lecserélt bútoraikat, adnának lehetőséget programokra hatalmas épületeikben, udvaraikon. Számos olyan pont kínálkozik, amiben a két fél szükségletei találkozhatnak, és együttesen olyan programok és társadalmi ügyek valósulhatnak meg, ami kiemelkedő hozzáadott értéket jelentenek kis erőfeszítésből.

  Tapasztalatunkkal, kiterjedt civil szervezeti és intézményi kapcsolati rendszerünkkel azon dolgozunk, hogy maga a Talentum Alapítvány is számos szektorközi együttműködést valósítson meg, továbbá célunk, hogy más nonprofit szereplőknek és cégeknek is segítsünk megtalálni a kapcsolódási lehetőséget, közös programokat elindításában segédkezzünk.

  Alapítványunk együttműködési programjai:

  Legyélteis! Most generációs program: alapítványunk és Magyar Telekom Nyrt. együttműködésében: fiatalok adják át tudásukat idősek számára okostelefon és laptophasználat témakörben.

  Magyar Telekom Nyrt. együttműködésében

  Civil Piac: alapítványunk és a Szegedi Nonprofit Piac Kft. együttműködésében a civil szervezetek bemutatkozása és szolgáltatásaik népszerűsítése érdekében.

  Civil Piac alapítványunk és a Szegedi Nonprofit Piac Kft. együttműködésében

  X