Projektlogika, projektmenedzsment műhely

Dátum: 
2021.01.06.

2021-ben 3 alkalmas műhelymunkasorozatot indítunk a projektek témakörében. Hogyan viszonyuljunk egy-egy projektmunkához? Hogyan tervezzünk hatékony projekteket? Hogyan befolyásolja a veszélyhelyzet a projekteket? Hogyan birkózzunk meg egyszerre több párhuzamosan futó projekttel? Mikor lesznek projektjeink a leghatékonyabbak? Erre keressük a választ a felkészítés során.

Cél: a civil szervezeti működésben szerepet játszó projektgondolkodás hatékonyabbá tételének elsajátítása, új tendenciák és trendek megismerése a projektek tervezésekor, gyakorlati tudnivalók áttekintése a tervezési és menedzselési folyamatokban.

Mit kapok 3 * 2 órányi felkészítés alatt?

  • A változó társadalmi környezetben segítünk a projekthez való viszonyulás új formáit, lehetőségeit, fogalomrendszerét és a projektciklus sajátosságait megismerni.
  • Projektek tengerében élünk – megmutatjuk hogyan koordináljuk egyszerre több projektet.
  • Közösen tervezhetjük meg a jövőbeni projekteket a javasolt módszerek segítségével.
  • Projektmenedzsment a valóságban - rátekintünk hogy hogyan befolyásolják a projektteam szerepek, az időgazdálkodás a megvalósítást, milyen rizikó faktorokkal kell számolnunk.
  • Értékelési szempontokat adunk a kihívások és eredmények feldolgozásához.

Tervezett témák:

2021. január 20. 13.30 - 15.30 Projektgondolkodás-projektlogika, projektek élete

2021. január 27. 13.30 - 15.30 Projekttervezés, a siker kulcsa

2021. január 29. 13.30 - 15.30 Összhang a projektmenedzsment során

Jelentkezni a 3 alkalomra lehet, mivel egymásra épülő tartalmak lesznek a műhelymunkák során. Jelentkezési határidő: 2021. január 20.

Jelentkezés ITT.