Projekttervezés a közösségben - Online szakmai műhely

Dátum: 
2021.04.14

Szeretettel invitáljuk online tapasztalatcserére azokat a közösségi tagokat, civil szervezeti munkatársakat, akik még kevés tapasztalattal rendelkeznek a projektek tudatos megtervezésében. Különösen akkor ajánljuk a műhelyen való részvételt, ha fontos érték a közösség bevonása a tervezésbe, a projektcsapatban végzett ötletelés és tervkidolgozás. Célunk, hogy a szervezetek és közösségek tagjait motiváljuk új projektek tervezésére, amellyel a helyi közösségek újra tudják indítani a tevékenységeiket, programjaikat a járványhelyzet alatt vagy után.

Miről lesz szó?

·        A változó társadalmi környezetben segítünk megismerni a projekthez való viszonyulás új formáit, lehetőségeit és a projektciklus sajátosságait.

·        Áttekintjük a közösségi döntéshozatal, a közös tervezés és a csapatmunka lehetőségeit a jövőbeni projektekre vonatkozóan.

·        Gyakorlati tapasztalatokat osztunk meg a projekttervezés folyamatának támogatására, áttekintjük a projekttervezés elemeit.

 

Időpont: 2021. április 22., 10.00-12.00 között

A műhelyen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Jelenetkezni az alábbi űrlapon lehet, 2021. április 20-ig:

https://tinyurl.com/jp7394z5