az Önkéntesség Támogatásáért

27 éve indult el az első Talentum Önkéntes-
képző.

21 éve működik a Talentum Alapítvány.

17 éve jött létre a Csongrád Megyei Önkéntes Centrum.

english

YouTube

Vakbarát nézet

Facebook

Keresés

Facebook

Társadalmi fejlesztés az

együttműködés erejével

  Mikor leszek elégedett a civil munkám során?

  Dátum: 
  2023. január 31.

  Személyes elégedettség lehetősége a civil szektorban – alapelvek és technikák a társadalmi kihívások, a felelősség/feladatvállalás, valamint a társas szerepek közötti harmonikus egyensúly kialakítására.

  A civil önazonosság lényege az elköteleződés valamilyen, jellemzően az egyénen túlmutató, társadalmi tekintetben meghatározó cél mellett. Az elköteleződés lendületet ad a tevékenységhez, a feladatvállaláshoz, és az elért eredmények által megerősítheti az egyént. De a feladat-, illetve felelősségvállalás belső vaksághoz vezethet és felemésztheti az egyén energiáit és elterelheti a figyelmét az önmagához fűződő felelősségről, elköteleződésről.  Lehet-e nyeresége az önfeláldozásnak? Hogyan hat az önfeláldozás másokra, a civil közösség többi tagjára, az esetlegesen érintett civil szervezet életére? Szentesítheti-e a cél az egyén (ön)feláldozását?

  Az online workshopon megosztjuk tapasztalatainkat és olyan technikákat javaslunk, amelyek segítenek a döntéshozatalban, az IGEN és a NEM alapú választások megkülönböztetésében, a döntés vállalásában és kimondásában, a személyes határok és az önbecsülés megtartásában lelkiismeretfurdalás nélkül. Ezáltal képesek leszünk céljaink képviseletére úgy, hogy nem veszítjük el személyes egyensúlyunkat.

   

   

  A WORKSHOP KORALL KLUBTAGOKNAK INGYENES,
  klubtagságon kívül részvételi díj: 3.500 Ft/fő.

  Jelentkezési határidő: 2023. január 25.

  Regisztráció a workshopra: https://forms.gle/wyzhRYjCejvNHUxu9

  A workshop minimum 8 fő jelentkezése esetén indul.

  További információ: 
  korallklub@talentumonkentes.hu
  +3620-770-4559.

  X