Talentum Alapítvány az Önkéntesség Támogatásáért – üdvözlet a webhelyen!

Még nem lett létrehozva címlapra kerülő tartalom.

Hírek

2022. 02. 02.
A bántalmazás-kezelés témaköre érzékeny téma, amelyről nem beszélünk eleget. Most a Hintalovon Alapítvány szakembere tart workshopot erről, kifejezetten a szervezet működésére fókuszálva.
2022. 01. 20.
Civilként vajon hatékonyan és biztonságosan használjuk-e az internetet vagy csak ösztönösen feldobálunk információkat, hogy jelen legyünk néhány közösségi média oldalon vagy hogy kipipáljuk, hogy legyen friss a weboldalunk? A workshopból megtudhatjuk milyen új lehetőségek vannak a hatékonyabb online megjelenésre, aktív kommunikációra, mit tehetsz annak érdekében, hogy több célcsoporthoz eljuttasd az üzenetedet. Ugyanakkor rápillantunk arra, hogy mennyire szükséges és fontos a biztonságos megjelenés, hogyan változtak az utóbbi időben a felhasználási és szerződési feltételek az egyes közösségi felületeken.
2022. 01. 17.
Minden új évben tehetünk elhatározásokat, de sokszor beletörik a bicskánk, amikor azt meg is kéne valósítani. Ennek egyik oka az időtervezés hiányában, a hatékonyságot mellőző szokásokban és a módszerek alkalmazásának elkerülésében keresendő. A workshopon áttekintünk olyan időtervezési módszereket, időpuzzle elemeket, amelyek havonta adnak egy-egy ötletet a hatékonyabb időfelhasználásra. Így az év során összeáll a kép a puzzle darabkákból.
2021.12.20
A Talentum Alapítvány részese egy lakossági adománygyűjtésnek, amely a szegedi COVID osztály dolgozói számára indult kezdeményezés. Köszönjük a 2021-ben összegyűlt adományokat, és várjuk a további felajánlásokat. Az adományozásban magánszemélyek és cégek vettek részt. • Delta Light Kft. • Főnix-Irodaszer Kft. • IZI Pakk Gasztro és Csomagolóanyag Centrum • Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata • Dugonics András Piarista Gimnázium

Támogatók