Talentum Alapítvány az Önkéntesség Támogatásáért – üdvözlet a webhelyen!

Még nem lett létrehozva címlapra kerülő tartalom.

Hírek

2023. december 7.
Hogyan tekintsünk megújuló szemmel az önkéntesek szervezésére, koordinálására? Mit tehetünk azért, hogy sok önkéntesünk legyen? Milyen lépések vezetnek a hatékony és minőségileg magas színvonalú munkához az önkéntesek bevonásával? Várunk online workshopunkra, ha vannak kérdéseid az önkénteskoordináció szervezeti fejlesztésében!
2023. november 20.
Van egy álmod, terved, melybe egyedül nem mersz belevágni? Szeretnél megvalósítandó ötleteidhez segítőket, önkénteseket toborozni? Akkor nagy hasznodra lehet a megjelent Szervezz ÖMIvel! című online kézikönyvünk, ami egy bárki számára elérhető segédlet az önkéntesekkel való munkához.
2023. november 23.
Ha sokszor érzed, hogy összecsapnak a fejed fölött a hullámok, ha gyakran van benned hiányérzet, hogy nem végeztél el aznap mindent, amit szerettél volna, ha sokszor attól tartasz, hogy nem vagy elég jó segítő, akkor ez a workshop neked szól.
2023. november 14-15.
Gondolkoztál már pályázati lehetőségeken, nemzetközi együttműködésben megvalósuló projekteken? Itt az idő, hogy fejleszd a készségeidet! 8 órás, tanúsítványt adó online képzés, hogy képessé válj elképzeléseid megvalósítására és a szükséges pályázati forrás megteremtésére határontúli szervezetekkel, európai országokkal, sőt kontinensen átnyúló kapcsolatokkal.
2023. november 14.
Megjelent a hivatalos magyar fordítása az Európai Önkéntes Központ által létrehozott Az Önkéntesség Európai Terve 2030 (Blueprint for European Volunteering 2030) című dokumentumnak. A Talentum Alapítvány egyik idei vállalása volt, hogy a nemzetközi hálózat tagjaként elkészíti a Terv fordítását, hogy a hazai civil és nonprofit szektor is megismerkedhessen a nemzetközi ajánlásokkal.

Támogatók

 

 

 

Szegedért Alapítvány