az Önkéntesség Támogatásáért

26 éve indult el az első Talentum Önkéntes-
képző.

20 éve működik a Talentum Alapítvány.

16 éve jött létre a Csongrád Megyei Önkéntes Centrum.

english

YouTube

Vakbarát nézet

Facebook

Keresés

Facebook

Lendülettel és felelősséggel

a társadalomban

  Még nem lett létrehozva címlapra kerülő tartalom.

  Eredmények

  a 2021-es évben
  704
  Tudásfejlesztési óra
  104
  Szakmai együttműködés
  85
  Önkéntes program

  Hírek

  2022.08.30.
  Ha kételkedsz a csapatmunka hatékonyságában, akkor nézd meg ebből a perspektívából is! Ha szeretnél gyors, összehangolt munkát a csapatodban, akkor formáld a teamet! Miről lesz szó? A csapatmunka hatékonyabbá tétele, csapatépítés jelentősége, csapatformáló erő, csapat kontra/és gyorsaság. Mi az összehangoltság titka a sárkányhajózásnál? Te is szeretnél egy ilyen csapatot? Akkor tedd meg az első lépést, légy benne tudatos! A workshopot Koncz András, egyházi fejlesztő tartja, akinek több évtizedes tapasztalata van teamfejlesztésben, hálózatok működtetésében, csapatmunkában, közösségépítésben. Sokat tanulhatunk tőle arról, hogyan hozzunk frisseséget a csapatunkba.
  2022. szeptember 27.
  Manapság nagy szükség van arra, hogy az eddigi társadalmi kapcsolatainkat és aktivitásunkat megújítsuk és reagáljunk az utóbbi évek változó tendenciájára. Ezért szervezzük meg a Lendülettel és felelősséggel a társadalomban - Új trendek az önkéntességben és a közösségépítésben című jelenléti konferenciánkat Szegeden. 2022. szeptember 27-én várunk minden olyan érdeklődőt a nonprofit szektorból, aki szeretné megújítani tevékenységét és új erővel fog neki egy változóban lévő társadalom tovább-, újjá- és kiépítésébe.
  2022. augusztus 31.
  A 18 órás képzésünkön megtanulhatod, hogy hogyan rendszerezd az ötleteidet valósággá, hogy lesz egy gondolatból valamilyen társadalmi projekt. Képzésünkre azokat várjuk, akik vagy még nem próbálták vagy már több alkalommal elindultak a projekttervezésben, de nem volt még olyan önálló projektjük, amelyet maguk terveztek, amelyet maguk bonyolítottak le. Ha szeretnéd megismerni részletesen, ugyanakkor a kreatív energiákat és módszereket alkalmazva átgondolni a projektedet, akkor nálunk a helyed.
  2022. július 19.
  A stratégiai gondolkodás még a mostani, nagyon változó világunkban is szükséges. Ha szeretnéd küldetésedet minél előbb elérni, ha szeretnéd, hogy minél kevesebb zsákutcába tévedjen a szervezet, ha szeretnél átgondoltabban hozzáállni a tevékenységeidhez és szolgáltatásaidhoz, akkor gyere és tegyél lépéseket a tudatos, ugyanakkor reziliens szervezeti gondolkodás irányába.
  2022.07.12-14.
  Rendelj egy-két-három inspiráló relax koktélt, hogy feltöltődj a nyáron! Mit rejt a program? Relaxációs ötletek, reziliencia-fejlesztés, szakmai életútjárás, szabadságfokok, keretek tágítása, stresszcsökkentés.

  Támogatók

   

   

   

   

  Szegedért Alapítvány 

   

  X