az Önkéntesség Támogatásáért

26 éve indult el az első Talentum Önkéntes-
képző.

20 éve működik a Talentum Alapítvány.

16 éve jött létre a Csongrád Megyei Önkéntes Centrum.

english

YouTube

Vakbarát nézet

Facebook

Keresés

Facebook

Lendülettel és felelősséggel

a társadalomban

Hírek

  2022. július 19.
  A stratégiai gondolkodás még a mostani, nagyon változó világunkban is szükséges. Ha szeretnéd küldetésedet minél előbb elérni, ha szeretnéd, hogy minél kevesebb zsákutcába tévedjen a szervezet, ha szeretnél átgondoltabban hozzáállni a tevékenységeidhez és szolgáltatásaidhoz, akkor gyere és tegyél lépéseket a tudatos, ugyanakkor reziliens szervezeti gondolkodás irányába.
  2022.07.12-14.
  Rendelj egy-két-három inspiráló relax koktélt, hogy feltöltődj a nyáron! Mit rejt a program? Relaxációs ötletek, reziliencia-fejlesztés, szakmai életútjárás, szabadságfokok, keretek tágítása, stresszcsökkentés.
  2022. május 25-31.
  Most INGYENES PRÓBAHÓNAP a Korall klubban! Regisztrálj 2022. május 25-31. között és nézd meg szolgáltatásainkat!
  2022.06.21-2022.06.22.
  ÖNKÉNTESEK MENTORÁLÁSA címmel képzési alkalmat kínálunk azok számára, akik olyan civil szervezetnél, vagy intézményben dolgoznak, ahol az önkéntesek lelki egyensúlya, mentális egészsége nagyon fontos a jó és hasznos tevékenység ellátásához. Érdemes ehhez megismerni a mentorálás folyamatát, a hozzá szükséges szakmai ismereteket, és felmérni, hogyan tudjuk saját szervezetünkben megvalósítani, meghonosítani ezt a tevékenységet.
  2022.07.25-2022.07.29
  ENGLISH FEST Interkulturális tábor angol nyelven 5 országból, 10 önkéntes, 1 hét interkulturális élmény angolul!
  Aktuális workshopok!
  A tudás biztonságot, stabilitást és motivációt jelent. Hívunk és várunk minden érdeklődőt wokshopjainkra és képzésünkre, aki szeretné tudását gyarapítani, aki gyakorlati szemléletben akar munkájához módszereket kapni, és aki nyitott arra, hogy a nonprofit területen minőségi munkát végezzen.
  2022. április 25.
  KAPCSOLATOK CÉGEK ÉS CIVILEK KÖZÖTT - DE HOGYAN? Hogyan lehet eredményesen kapcsolódni? Hogyan lehet olyan partnerségeket építeni, amely mindkét fél számára fontos és előnyös? Hogyan készülhet fel a szervezet a kapcsolatfelvételre és mit kell tennie a kapcsolat megőrzéséért?
  2022. április 21.
  Önálló vállalkozásban gondolkodsz? Szeretnél egy jó érdeket szolgáló vállalkozást létrehozni? Miért érdemes létrehozni és fenntartani egy társadalmi vállalkozást? Milyen lehetőségeket kell feltétlenül kihasználni? Kiknek sikerült és mi a siker titka? ISMERD MEG A JÓ PÉLDÁKAT ÉS VÁGJ BELE! A workshop keretében bemutatásra kerül a társadalmi vállalkozások fogalma, magyarországi helyzete, működési sztenderdjei. Áttekintjük a hazai támogató rendszert, valamint a jelenleg rendelkezésre álló forráslehetőségeket.
  2022.05.14
  A képzés 8 órás tréning, a képzés végén tanúsítványt kapnak a résztvevők. Mit kapsz a képzésen? Gyakorlatokra alapozott gondolkodás Projekttervek átfordítása pályázati nyelvezetre Pályázati döntéshozatal Pályázati technikák Pályázatí elemek számos példával Pályázatírás lépései Pályázati űrlap részei Sikeres pályázatok titkai Pályázatok a pályáztató szemével Milyen módszereket alkalmazunk? prezentáció, kiscsoportos munka, poll kérdések, kisfilm, egyéni feladatok, esetfeldolgozás, brain storming
  2022.03.29.
  Személyes márka? Önismeret? Hogy hogyan hat mindez a szervezetben, ahol tevékenykedsz? Ha szeretnél többet megtudni, jelentkezz workshopunkra!
  2022.03.23.
  Szeretnétek önkénteseiteket hosszú távon megtartani, motiválttá tenni? Jelentkezzetek március 18-ig ezzel kapcsolatos workshopunkra; gondolkozzunk együtt!
  2022.02.21.
  Ha szeretné gyakorlatiasan megközelíteni a vírushelyzetet, valamint a programszervezéshez és a közösségek működtetéséhez szeretne néhány jógyakorlattal gazdagodni, annak ajánljuk ezt a workshopot.

  Oldalak

  X