az Önkéntesség Támogatásáért

27 éve indult el az első Talentum Önkéntes-
képző.

21 éve működik a Talentum Alapítvány.

17 éve jött létre a Csongrád Megyei Önkéntes Centrum.

english

YouTube

Vakbarát nézet

Facebook

Keresés

Facebook

Társadalmi fejlesztés az

együttműködés erejével

Hírek

  2023. december 7.
  Hogyan tekintsünk megújuló szemmel az önkéntesek szervezésére, koordinálására? Mit tehetünk azért, hogy sok önkéntesünk legyen? Milyen lépések vezetnek a hatékony és minőségileg magas színvonalú munkához az önkéntesek bevonásával? Várunk online workshopunkra, ha vannak kérdéseid az önkénteskoordináció szervezeti fejlesztésében!
  2023. november 20.
  Van egy álmod, terved, melybe egyedül nem mersz belevágni? Szeretnél megvalósítandó ötleteidhez segítőket, önkénteseket toborozni? Akkor nagy hasznodra lehet a megjelent Szervezz ÖMIvel! című online kézikönyvünk, ami egy bárki számára elérhető segédlet az önkéntesekkel való munkához.
  2023. november 23.
  Ha sokszor érzed, hogy összecsapnak a fejed fölött a hullámok, ha gyakran van benned hiányérzet, hogy nem végeztél el aznap mindent, amit szerettél volna, ha sokszor attól tartasz, hogy nem vagy elég jó segítő, akkor ez a workshop neked szól.
  2023. november 14-15.
  Gondolkoztál már pályázati lehetőségeken, nemzetközi együttműködésben megvalósuló projekteken? Itt az idő, hogy fejleszd a készségeidet! 8 órás, tanúsítványt adó online képzés, hogy képessé válj elképzeléseid megvalósítására és a szükséges pályázati forrás megteremtésére határontúli szervezetekkel, európai országokkal, sőt kontinensen átnyúló kapcsolatokkal.
  2023. november 14.
  Megjelent a hivatalos magyar fordítása az Európai Önkéntes Központ által létrehozott Az Önkéntesség Európai Terve 2030 (Blueprint for European Volunteering 2030) című dokumentumnak. A Talentum Alapítvány egyik idei vállalása volt, hogy a nemzetközi hálózat tagjaként elkészíti a Terv fordítását, hogy a hazai civil és nonprofit szektor is megismerkedhessen a nemzetközi ajánlásokkal.
  2023. október 17.
  Ha szeretnéd úgy tölteni iskolai közösségi szolgálatos óráidat, hogy közben valódi segítséget adsz másoknak, ez a lehetőség neked szól! Segíts megtanulni egy idősnek, hogyan használja digitális eszközét! Októberben ismét elindítjuk 5 alkalmas programsorozatunkat, aminek keretében középiskolásokat várunk, hogy nyugdíjasokat tanítsanak okostelefon vagy laptop használatára.
  2023. szeptember 20.
  Szeretjük a közösen végzett munkát? Felismertük az összefogás értékét? Jelent többletet szervezetünk és munkatársaink számára? Vagy kényszerből alakítunk ki munkakapcsolatokat? Rossz emlékeink vannak? Félünk tőle? Nincs rá lehetőségünk? Ha szeretnéd felépíteni a kapcsolatrendszeredet úgy, hogy közös tevékenységben is hatékonyak legyetek, akkor érdemes eljönni a workshopra
  2023. július 19.
  Finn partnerszervezetünk, a Maailmanvaihto – ICYE sürgősen önkénteseket keres, akik szívesen részt vesznek hosszabb projektekben. Szuper lehetőség, hogy kipróbáld magad egy idegen környezetben, miközben segítesz és életre szóló élményeket szerzel. Ha elmúltál 18 éves, de még nem akarod elkezdeni az egyetemet, vagy már épp diplomáztál, de keresed az utadat, nézd meg az elérhető pozíciókat.
  2023. szeptember 27.
  A Talentum Alapítvány 2023. SZEPTEMBER 27-én megrendezi éves minikonferenciáját, Minden felbomlott körülöttünk… Merre vannak a kiutak? – A mindennapoktól a távlatokig a civil szektorban címmel. Rendezvényünkre várjuk szeretettel azokat a civil munkatársakat, vezetőket, önkénteseket, akik szeretnék megerősíteni társadalmi tevékenységüket a kihívásokkal teli világban.
  2023. június 22.
  A részvételi költségvetés alkalmazása során a helyi közösség rendelkezik a közpénzek egy részének felhasználásáról, maguk hozzák meg a döntéseket. Szeretnél róla többet tudni? Megismernél jó gyakorlatokat? A workshop során megismerhető a részvételi költségvetés logikája, szervezési módja, folyamata, és számos esttanulmányt osztunk meg, hogy egyre több helyen indulhasson el a támogatás ezen formája.
  2023. június 24.
  Ha nyertes civil pályázatodat szeretnéd egyszerűen, szabályszerűen, hatékonyan lebonyolítani, és gyakorlati oldalról néznéd meg a szakmai és pénzügyi pályázati menedzsmentet, akkor várunk workshopunkra.
  2023. június 10. és 24.
  Értesítettek a nyertes pályázati eredményről? Szeretnéd a pályázatot egyszerűen, szabályszerűen, hatékonyan megvalósítani? Megismernél új módszereket, amelyek könnyítik a pályázati lebonyolítást? Vannak kérdéseid a szakmai és pénzügyi menedzsment területéről? Ha a kérdések egyikére is igennel válaszolsz, akkor megéri az IKER-KÉPZÉSRE jelentkezned. A két fő megvalósítási terület alapján két egymást követő képzést hirdetünk, amelyek EGYÜTT ÉS KÜLÖN-KÜLÖN is igénybe vehetők.

  Oldalak

  X